Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Contemporary tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Prefabrik evler, fabrika ortamında önceden üretilen parçaların inşaat alanında hızlı ve kolay bir şekilde monte edilmesiyle oluşturulur. Bu yapılar, geleneksel inşaat tekniklerine kıyasla daha hızlı tamamlanır ve maliyet açısından daha etkilidir.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Dimensions sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir prefabrik ev fiyatları issue yaşadvertığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat prefabrik ev fiyatları edin,

Prefabrik yapılar prefabrik ev ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç strategyını değiştirme avantajı da sağlıyor.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven prefabrik ev bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın prefabrik ev fiyatları diye.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-9 ton arasında değişir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton planına göre 30 cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page